Gjestepost: Fra å vokse opp dårlig til å jobbe i enorm lovgivning

nøyaktig hvordan påvirker bakgrunnen din – som å vokse opp dårlig – livet ditt i enorm lovgivning eller andre konvensjonelle jobber? Tross alt kan enorm lovgivning (og andre enorme jobber) være fascinerende steder, fulle av uvanlige tradisjoner, enorme personligheter, samt mange antagelser – at alle forstår hva de skal ha på seg yachting eller for en golfskrampe, for eksempel. I dag er jeg glad for å ønske velkommen til Ruth Moore*, en advokat som ble skuespiller (som for tiden er en tilbakevendende karakter i en TV -serie) med noen dype tanker om nøyaktig hvor oppveksten Bad påvirket hennes juridiske karriere. Ruth har gjestet utgitt før, med en historier fra Purse Publiser om nøyaktig hvordan man kan bryte helt fri fra gyldne håndjern (og bli brukt til å betale undervisning igjen). Velkommen tilbake, Ruth! – Kat.
Denne publiseringen skjedde siden jeg fortalte Kat om nøyaktig hvordan jeg alltid hadde vært nysgjerrig på hvilken av mine enorme lovgivningskolleger som på samme måte hadde vokst opp under motgangslinjen. Jeg har denne teorien om at det var spesifikke praksiser så vel som metoder for å tro fra å vokse opp dårlig som stakk med meg som ung voksen, da jeg plutselig økte et par trinn på den sosioøkonomiske stigen.
Noen av disse praksisene var sartorial. Selv om jeg for eksempel tjente mye penger, var jeg fremdeles ekstremt rimelig med meg selv, spesielt i begynnelsen. Jeg husker tydelig at jeg kjøper et par denim fra H&M for $ 39.99 i tillegg til å tenke: “Wow, jeg kjøper førti dollar denim til full pris, jeg har virkelig laget det!” For arbeidsklær, sprengte jeg på to skjørt i tillegg til tre t-skjorter (dypt nedsatt) fra en kjede som representerte, for meg, høyden på luksus: De forente farger i Benetton. Trys renset virket så vel meningsløst, så jeg bare hadde vasket dem for hånd. Jeg brukte Aldo Yokohama F. Marinos Skjorter -hælene mine med nøyaktig samme stolthet som min offisiell hadde på seg Louboutins. Jeg fikk ikke en ekspert hårklipp før mitt fjerde år som advokat, og valgte å trimme det selv i stedet. Det er typen mirakel at ingen rapporterte meg om “hva jeg ikke skulle ha på meg.” (Bildet: Penger, opprinnelig lastet opp til Flickr av Loopoboy 2.0.)

For å være rettferdig hadde jeg brukt hele livet på å prøve å spare mer, bruke mindre. Frugality var så inngrodd i meg at det ikke en gang var en oppmerksom avgjørelse, så vel som i ettertid var beslutningene mine ofte cent smarte så vel som pund tåpelige. Jeg valgte det rimeligste helse- og velværeforsikringsdekningsprogrammet, samt valgte ut tannpleie helt, samt endte opp med å pådra seg noe ekstremt kostbart uforsikret tannarbeid senere. Jeg hadde ikke et medlemskap i treningssenteret på fire år siden konseptet med å betale for å trene var like godt overveldende. Jeg kunne ikke forstå konseptet med lunsj som koster mer enn $ 5, samt gammet metoden min rundt pay-by-the-pund-delikatisen ved å unngå matvarer med høy tetthet. Jeg dro sjelden til Starbucks, og foretrakk dårlig, uansett gratis kaffe. Jeg strakk ut et års verk med engangs, ta kontakt UNAM Pumas Skjorter med linser i fem, selv om synet mitt ble stadig verre.

Jeg forsto heller ikke nøyaktig hvordan jeg skulle snakke med partnere, som hovedsakelig var foreldrenes alder. Hvem var disse godt kledde voksne som snakket ideell engelsk, så vel som begeistret for golf så vel som tennis? De virket for meg som karakterer fra en film – jeg hadde sett slike som dem på den enorme skjermen, men i ekte liv? Ikke så mye. Ingen av foreldrene mine gode venner hadde jobbet i næringslivet. De eneste ikke-fattige voksne jeg forsto som ung, sendte enten mine husholdningsorganisasjoner og/eller prøvde å få oss til å bli med i sin religion. Som et resultat, selv om jeg kom sammen med overordnede godt nok, var det vanskelig å oppdage noe typisk grunnlag, en følelse av fortrolighet. Etter hvert ble jeg brukt til det, så vel som klarte å være mye mer avviklet rundt dem, men jeg var fortsatt mer komfortabel og “hjemme” med mine pro bono -klienter – å ha vanskelig for innvandrere – enn med sjefene mine.
Noen ganger lurte jeg på om det å vokse opp dårlig på samme måte påvirket min forståelse av egenverd på jobben. Det er vanskelig å riste følelsen av at jeg må gjøre ekstra for å “tjene meg.” Hos oppgaveintervjuer med potensielle arbeidsgivere, ville jeg frivillig sannheten om at jeg virkelig var flink til å trekke alle nattes. (Pro-tip: Ikke gjør det. Det skremmer dem, så vel som ikke på en flott måte.) Da jeg ble ansatt, var jeg spent på å ofre søvnen min eller helgene mine. Da det gjaldt fakturering, hadde jeg en tendens til å avrunde timene mine, som om jeg ikke trodde tiden min var verdt sitatet mitt.

Jeg ble alltid sjokkert når en partner til ville holde seg opp for seg selv eller utøve egenskaper for selvbevaring. Derimot så jeg ut til River Plate Skjorter å føle at jeg alltid burde lide litt. At min standard spesifiserer burde være et av ubehag, siden jeg gjorde detnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.