Dabur Vatika beriket kokosnøtt hårolje vil fikse alle hårproblemer!

I går skulle jeg med Facebook-feeden min, samt observerte en publiser som ble utgitt av min eks-klassekamerat. Sitatet sjekket ut – “Hvis håret ditt er gjort på riktig måte så godt du har på flotte sko, kan du slippe unna med hva som helst.”
Et øyeblikk der tenkte jeg, ja rett! I tillegg til meg gjaldt det meg som en epifanie! Det er virkelig riktig! Jeg gikk tilbake til alle minnene der jeg var veldig glad for meg selv og prestasjonene mine. så vel som der det var! Jeg brukte hæler så vel som håret mitt ble gjort til perfeksjon!

Og så kom en irriterende stemme i hodet mitt – det er alt siden moren din oljet håret ditt! Så mye som jeg ikke liker å innrømme det, var det sant. Faktisk, sannere enn sant!
Så grublet jeg på problemene kompisene mine har med håret. Så jeg sendte dem tekst og spurte hårpleierutinen. Svarene deres sjokkerte meg så vel som på slutten av samtalen, jeg flirte som en idiot! Jeg hadde pekt på hva slags hårproblemer, deres årsak så vel som nøyaktig hvordan jeg skulle behandle det!
La oss effektivisere dette publisere litt, skal vi?

Ulike typer hårproblemer
Vel, det var heller noen få problemer som ble uttrykt, men jeg valgte ut de mest typiske.
Hårfall
Flass
Slitte tupper
Grått hår

Avtalt at salt så vel som pepperhår ser bra ut på George Clooney, men på oss? Nah!

Årsaker til hårproblemer
Spør mamma så godt at hun vil peke tom skyld på rutinen min Olympique Lyonnais Skjorter med å bruke hårføner så vel som å rette stang. Men for å være ærlig, er de ekte skyldige kjemikalier, forurensning og til og med stress! Foruten disse, kommer hårproblemer på samme måte fra feil kostholdsplan samt bruk av unøyaktige produkter!
Har du noen gang observert en forventet hår? Det er tykt! Det lysere så vel som det bare er fantastisk! Hvorfor? Siden hun har en ubegrenset kostholdsplan i tillegg til å spise virkelig sunn!

Har du noen gang brukt en feil ansiktskrem samt taklet breakout med kviser? Jepp, så hvorfor kan ikke en feil sjampo forårsake flass? Av programmet det kan!
[SC: MediaD]

Husker vi at vi Palmeiras Skjorter publiserte om hvorfor vi sluttet å kutte håret? Vel, vi overholder fortsatt vår hårpleierutine så vel som i dag, vi har ikke taklet noen form for menial problem som hårfall, flass eller delte ender!
PSST .. Jeg krevde til og med at mamma skulle overholde dette så vel som nå hun farger håret sjeldnere!
Så for å finne til slutten av dette lenge så vel som flott innlegg, vil vi gjerne styrke bare en ting! Bruk Dabur Vatika beriket kokosnøtt hårolje. Navnet sier det hele! Den er Schalke 04 Skjorter rik på kokosnøttolje i tillegg til å jobbe underverker i hodebunnen så vel som hår!
Hva venter du på? Få en flaske, nå!
Inntil neste gang, kjære!
Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.