De beste BH -ene for arbeidsantrekk

Visst, vi vet alle hvilke garderobe -essensielle for arbeid profesjonelle kvinner skal ha i skapene sine, men hvis du kjøper en for første gang eller erstatter en du har slitt i Bakken, det kan være vondt å finne nøyaktig den rette inkarnasjonen i butikkene. I “The Hunt” søker vi butikkene etter en grunnleggende gjenstand som hver kvinne skal ha.
Mye har endret seg de siste årene, så la oss diskutere – hva er dine favoritt -bh -er for arbeidsantrekk? Hvilke har du på deg for komfort; Hvilken for hver dag? Har du en annen BH (hvis i det hele tatt) på dager du jobber hjemme? Hvis du har prøvd noen av tonnevis av indieundertøymerker der ute, hvilke har vært treff – og hvilke er glipp?
For mine 0,02 dollar er dette generelle retningslinjer for BH -er for arbeidsantrekk:

Den beste BH-en for kontorlitasje er lite påtrengende-jeg har alltid foretrukket enkle t-skjorte-BH-er, uten sømmer eller blonder. (For å være ærlig, å se sømmer under klærne mine bugs meg mer enn blonder!) Noen kvinner ville sette lys polstring i listen over krav til kontorunderlag, for å skjule eventuelle “frontlykter” – men du gjør deg.
Fit er nøkkelen! Når det gjelder BH: på noe tidspunkt i løpet av dagen, bør du ha det jeg kaller “The Quad Boob Look” – hvis BH -en din kutter inn i deg, så det ser ut som om du har fire bryster, er oddsen god BH -en din er for stram. (Jeg har også nylig hørt begrepet “bh hatter” for å beskrive BH -er som er altfor store i bandet for deg, som – lol – men det er så sant. Hit opp en BH -butikk med spesialisert kunnskap (jeg har alltid elsket BH anbud i NYC), eller sjekk ut subreddit, r/abrathatfits.
Få støtte fra der det betyr noe. Husk at mesteparten av støtten din skal komme fra bandet, ikke stroppene – vet også at hvis stroppene dine fortsetter å falle av skuldrene, kan du enten få dem tilpasset eller til og med kjøpe undertøy bare for petite kvinner.
(Se flere tips om passform i innlegget vårt med stiltips for busty kvinner.)
(Dette er et annet innlegg, men når det gjelder truser: Ja, trusene dine kan være for stramme, og nei, det er ikke et godt utseende. Her er vår siste diskusjon om det beste kvinnes undertøy.)
Lesere, la oss høre fra deg – hva er dine favoritt -bh -er for arbeidsantrekk? Hva er dine favoritt -BH -er generelt i disse dager?
Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker, og Corporette® kan tjene provisjoner for kjøp gjort gjennom lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Tusen takk for din støtte!

Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel for oss å tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder.
The Hall of Famers: Bestselgende leser favorittbh for arbeidsantrekk
Dette er alle de mest solgte BH-ene som leserne elsker:
Leserfavoritt, bestselgende BH-er inkluderer (øverste rad): lilla / grå / solbrun / blå (nederste rad): blonder / svart / rød / blonder
Noen få notater om spesielle kategorier av bh
Ekstremt komfortable bh: Natori, True & Co., Wacoal, Bravado, Soma
Rimelige BH -er – Leserne har anbefalt Warners og Calvin Klein! Soma har også de til salgs.
Treningsbas (Busty) – Freya, Panache, Athleta, Enell, Luluman (Lower Impact: Glamourise eller Syrokan)
Busty BHAs – Chantelle, Fantasie, Birdsong, Freya, Natori, Elomi, Prima Donna og Le Mysterte – og alle elsker den britiske butikken Bravissimo
Beste utvalget av petite bh – Pepper, Little Bra Co. – Også (basert på gamle lesertråder) Sjekk Aerie!
Beste utvalget av ekstra store bh-rommet hennes (opptil 52j)
Våre favorittpleie -bh -er – Bravado, Cake, Natori, Elomi, Kindred modig!
Hvordan vaske bhene dine – vaskeri eller ull, formet vaskepose, lufttørk – se alle tipsene våre om BH -pleie!

{Relatert: Hvordan kjøpe en BH}
De beste BH -ene for arbeidsantrekk

Denne er en slags OG – en rekke lesere har bemerket hvor mye de absolutt elsker Natori Feathers BH, både når det gjelder hvordan de ser ut i BH -en så vel som komforten med å bruke BH -en. Det ser fancy ut på bildet, men det er generelt glatt under klær, forutsatt at det passer ordentlig. De har også en full koppversjon for større bryster. Den kommer i massevis av farger og størrelser 30A-42H (størrelser 38DD+ er bare i full koppversjon).
Andre bestselgende bh på Nordstrom inkluderer en gjeng fra Wacoal: Wacoal Awareness, Wacoal Basic Beauty og Wacoal Retro Elegant BH – hver har mer enn 2000+ glødende anmeldelser.

En annen Natori -favoritt: Leserne elsker Natori Bliss BH og har bemerket at den er utrolig behagelig. Spesielt den avbildede braletten har vært en leserfavoritt de siste årene; De har også en underwire -versjon av den.

Noen andre alternativer for komfortable bh: True & Co., Natori Pure Luxe, Wacoal, BravAdo, Soma. (Som en større kvinne, eier jeg de fire siste og tror de er den uvanlige blandingen av støttende, men behagelig … True & Co. rir opp på meg, dessverre, men jeg fortsetter å kjøpe forskjellige stiler fordi leserne elsker denne tingen. Du Kan også få True & Co. på Target, for hva det er verdt, noen ganger med en “kjøp 2 for $ x” slags salg. Jeg har nettopp kjøpt Harper Wilde Bliss BH som jeg har hørt gode ting om, men ikke har prøvde det ennå.)

Apropos større bryststørrelser-denne Chantelle en har vært en bestselger i årevis; Den er tilgjengelig i størrelser 32C-42G. (Denne Chantelle -minimisatoren er også en bestselger, hvis du er på jakt etter minimisatorer.)

Andre fantastiske bh for større bryststørrelser (snakker personlig!) Inkluder Fantasie, Birdsong, Freya og Natori. Jeg har mange tilfeldige stiler fra Elomi som jeg liker mye, men jeg tror ikke jeg har prøvd bestselgerne deres, Matilda og Cate. (Å wow-jeg tror de sluttet å selge den i noen år, men Le Myster-BH som var Oprahs favoritt for lenge siden er tilgjengelig igjen.) Og selvfølgelig, hvis vi snakker om stiler for større kiste kvinner, har vi For å nevne Bravissimo – selger de klær, badedrakter og undertøy.
En annen betydelig leserfavoritt: Prima Donna Madison, som har eksistert i 10+ år og hvordan kommer i T-skjorte-stiler, bodysuits, stupe-bh, balkonetter og mer.

{Relatert: 10 ting om å kle deg profesjonelt hvis du er busty}
Lesere, la oss høre fra deg – hva er dine favoritt -bh -er for arbeidsantrekk? Hvordan har bh-ledende vaner endret seg de siste årene, om i det hele tatt?
Liker du denne funksjonen? Sjekk ut andre nylige avdrag!
Arkivfoto via pexels / nataliya vaitkevich (kvinne abbor på høy stol iført bukser; blusen hennes er åpen for å avsløre BH).

Leave a Reply

Your email address will not be published.