Ukens drakt: Halogen

For travle arbeidende kvinner er drakten typisk det enkleste antrekket å kaste på om morgenen. Generelt handler ikke denne funksjonen om intervjusdrakter for kvinner, som skal være så klassisk og grunnleggende som du får – i stedet handler denne funksjonen om den litt forskjellige drakten som er fasjonabel, men likevel profesjonell. god onsdag! Jeg liker denne nydelige strukturerte drakten fra Halogen, som ser fasjonabel ut, men klassisk ut på samme tid. Jeg liker at det er superkostnadseffektivt og kommer i vanlige og petite størrelser. Jeg liker også omsorgsinstruksjonene – selv om jeg vanligvis foretrekker å tørke rengjøringen, er det fint å vite at instruksjonene her er å “tørke rent”, ikke “bare rent.” Jakken (Diamond Stretch Peplum -jakken) er $ 138, buksene (Quinn Diamond Stretch Pants) er $ 88, og skjørtet (Diamond Stretch dress Skirt) er $ 68. Det er fint at alle tre stykkene kommer i størrelser 0-16. Jeg er litt irritert over lesernes vegne av at jeg ikke finner en lignende dress for plussstørrelser. En dempet farge, en interessant tekstur, smigrende detaljer – spør vi for mye? Her er ett LE -dressalternativ med et litt interessant stoff, en MYNT 1792 blazer med noen interessante detaljer, og – ikke strukturert i det hele tatt, men ser nydelig ut – en enkel svart talbots dress (også tilgjengelig i kvinnens petites). (Forresten: Hvis du er interessert i mer innhold i plussstørrelse fra Corporette, kan du registrere deg for vårt nye nyhetsbrev-takk!) Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates-programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel For at vi skal tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder.

Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker, og Corporette® kan tjene provisjoner for kjøp gjort gjennom lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Tusen takk for din støtte!
Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel for oss å tjene gebyrer ved å lenke til Amazon.com og tilknyttede nettsteder.
Salg av arbeidstøy for 9.23.22 (våre favoritter med fet skrift!):

Ann Taylor – 30% avslag på kjøpet ditt (eksklusjoner gjelder).
Amour Vert-Salgssalg, opptil 50% avslag (flott for silkebluser og miljøvennlige klær).
Banana Republic-Halvårlige venner og familiearrangement, 40% avslag på fullprisskjøp!
Banana Republic Factory-Halvårlige venner og familiearrangement, 50% avslag på kjøp!
J.Crew – ekstra 30% avslag på salgsstiler
J.Crew Factory – Opptil 50% avslag på alt; Alle jeans $ 49,95; ekstra 15% avslag på topper, skjorter og sko
Loft – 50% avslag på alt og gratis frakt!
M.M. LaFleur – Spar opptil 80%
Neiman Marcus – Siste salgssalg, opptil 75% avslag!
Nordstrom – Summer Sale er på! Spar opptil 60% til 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, opptil 70% avslag!
Victoria’s Secret-Spar 40-70% på 1000-tallet av salgsstiler

Annet salg av merknad:
Buffy – opptil 35% av sengetøyet
Fallskjerm-Spar opptil 40% avslag på siste sjanseartikler

Noen av våre siste innlegg her på Corporette …
12 enkle oppdateringer for kontoret

Enkle måter å huske å ta medisinene dine

Hva du skal kjøpe for jobb på Ann Taylor

Hva er dine favoritt -TV -serier for inspirasjon av arbeidstøy?

Flotte Apple -snarveier for å hjelpe deg på jobben

Leave a Reply

Your email address will not be published.