Din jobb, din karriere, eller deg: når du skal stoppe karrieren

Når skal du stoppe karrieren? Nøyaktig hvordan forstår du når du har valgt feil? Nøyaktig hvor lenge skal du gi deg selv før du stopper – så vel som nøyaktig hvor mange oppgaver bør du prøve i den karrieren? Besøkende F har en så fantastisk bekymring for dette:
Spørsmål til deg: Nøyaktig hvordan forstår du hvis du ikke liker din spesifikke oppgave eller ikke liker hele karrieren din? Jeg er en aller første års partner i (den største av) enorme loven, så vel som jeg forstår at det skulle være vanskelig – jeg forsto at jeg skulle bekjempe 200 timer i måneden som kom inn i dette! – Imidlertid tror jeg at innstillingen min kan være spesielt vanskelig siden jeg jobber for.
Hvordan forstår jeg forskjellen mellom en vanskelig atmosfære (og kanskje bør bytte jobb) eller et forferdelig karrierealternativ (og kanskje bør bytte karriere)? På hvilket tidspunkt kaster du inn håndkleet og sier: “Det er ikke dem, det er meg”?

Jeg kan ikke vente med å høre hva besøkende oppgir her siden jeg tror dette er noe mange mennesker-spesielt biglaw advokater-sliter med.

Vi har snakket om å endre karrierer før (fordeler så vel som ulemper med forskjellige karrierer, i tillegg til min egen erfaring i karriereendringer. Mens jeg ennå ikke hadde funnet min form i lovgivningen før jeg bestemte meg for å fokusere på denne bloggen, Mange av våre besøkende er glade advokater, i tillegg til at de ideelt sett vil ha noen fantastiske råd til besøkende F.
For hva det er verdt, er her min ta:
Leser F er mindre enn ett år i. Hun har nettopp brukt tre år av livet på å få denne graden – så vel som med mindre hun var fantastisk heldig som fikk massevis av stipend, har det absolutt blitt brukt betydelige penger.
Tatt i betraktning investering av penger så vel som tid, vil jeg foreslå at hun skylder seg selv å bruke minst like mange år på å Schalke 04 Skjorter være advokat. Jeg husker mange år tilbake en besøkende delte hennes “to års regel” for nye jobber:
Min teori om oppgavetilfredshet er at hvem som helst kan gjøre noen form for oppgave i 2 år. De aller første 6 månedene du fremdeles oppdager oppgaven så vel som å tilfredsstille alle. De neste 6 månedene får du tak i det, slik at du virkelig begynner å komme i en komfortsone i tillegg til å glede deg over det. De tredje 6 månedene er når du begynner å innse, hei denne oppgavetypen suger. I løpet av de siste 6 månedene er du i stand til å makt med siden du allerede har begynt å planlegge i tillegg til å iverksette tiltak for å komme til din neste jobb.
Etter 2 år, med mindre du SS Lazio Skjorter ærlig kan oppgi at du er helt engasjert i tillegg til å elske jobben din, så begynner du mye bedre å gjøre et trekk før du helt kaster ut uten en exit -plan.

(Maddeningende, jeg kan ikke oppdage det på nettstedet akkurat nå, bare i min personlige onenote.) Uansett: Jeg hadde ikke hørt det satt slik før, men jeg er enig i det, så vel som jeg tror to år er lenge tilstrekkelig for å forhindre utseendet til oppgavhopping.
Så jeg vil si, besøkende f, makt med i din biglaw -jobb.
Definitivt prøv å få arbeid med andre mennesker (siden det virker som det er et primært element i din nåværende misnøye), i tillegg til potensielt å prøve andre veier i jobben Kawasaki Frontale Skjorter din, for eksempel å gjøre både rettssaker og bedrifter. Du kan snakke med HR om å få mer allsidige timer, eller oppgavedeling. Du kan til og med prøve å endre kontorer i Biglaw -jobben din, samt flytte til en annen by der stemningen er annerledes. Etter at du har vært der omtrent 1,5 år, kan du begynne å lete etter en ny jobb.
(Med mindre du vil kontorist, i så fall, begynn nå!)

{relatert: er det noen form for glade advokater?}
På det tidspunktet vil jeg foreslå å koble til en flott rekrutterer (eller en karrieretrener) og sjekke ut hva som kan være et flott neste trekk i loven: en annen Biglaw -jobb, kanskje i en annen by? Et mindre lovgivningsfirma? En non-profit jobb? regjeringsarbeid? Et kontorist?
PSST: Dette er noen av våre foretrukne bøker hvis du tenker på å endre karrieren din:

< >

Det er forskjellige fordeler så vel som ulemper med alle – men jeg tror du definitivt kan få ett 2 år ut av ditt neste trekk. Etter at de to årene er oppe, bør du ha enda flere valg i lovgivningen (for eksempel å jobbe i hus), utenfor lovgivningen (for eksempel å oppdage en oppgave der det å ha en JD er en fordel, men ikke nødvendig – i det minste etter min erfaring de er vanligvis flere ledende stillinger), eller i et lovrelatert felt (for eksempel kompisen min som ble lovgivningsbibliotekar).
Etter fire år kan du også gjøre en samlet karriereendring. Husk at du på dette tidspunktet kanskje ikke har en husholdning å vurdere også, noe som har en tendens til å endre ting – det kan hende du trenger fleksibilitet, en spesifikk inntekt, en annen by, uansett.
Den ene advarselen, vil jeg si, ville være hvis besøkende f varnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.