Beste rengjøringsmidler for hver hudtype: For å gløde krever du å forstå

du begynner dagen med den, så vel som ende med den også. Jeg refererer ikke til tannkrem-tøtbørsten-kombinasjonen, men rensemidlene. Avtalen med rensemidler, som eliminerer alle spor av skitt, olje, svette, samt sminke. De lar huden puste, reparasjonsarbeid og fornyer seg selv. Det er det aller første trinnet i hudpleierritualet ditt.

Derfor er det avgjørende å forstå i tillegg til å spikre denne delen før du tar et hopp til serum så vel som anti-aging kremer.

Per i dag er det mange valg som tilbys i rensemidler. For å begynne å bruke dem, er du aller første krav til å forstå hvilken type hud du har – tørr, fet, kombinasjon eller sensitiv hud. Dette vil hjelpe deg med å filtrere valgene dine, samt gjøre søket etter det beste rensemiddelet, mange ganger enklere.

Liste over rensende typer for alle hudtoner:
Gelrensere

Kremrensere

Skumrensere

Oljerensere

Oljerensere

Micellar rensemidler

Pulverrensere

Barrensere

Votter, svamper samt rensende kluter

Her er hva slags rensemidler du kan velge, avhengig av hudtype og aksept.

1. Gelrensere:
Som navnet antyder, har gelrensere en gellignende konsistens. De renser dypt ansiktet, avtar tilstoppede porer, eliminerer overflødig olje, samt dreper kviserfremkallende bakterier. Alt dette er takket være deres antiseptiske og peeling egenskaper. Derfor er gelrensere fineste rensemidler for kombinasjonshud.
Best for: fet så vel som kombinasjonshud

Kilde: Gracefulface.com2. Kremrensere:
De krembaserte rensemidlene er tilgjengelige i typen “melk” eller “lotion”, og er normalt tykke, kremete (må være!) I tillegg til å bestå av fuktighetsgivende komponenter som botaniske oljer. De renser huden din uten å strippe den av dens naturlige oljer.
Best for: tørr så vel som sensitiv hud

Kilde: Amazon.com3. Skumrensere:
Dette er lette rensemidler som begynner som krem eller gel, i tillegg til at du gir deg et utbrudd av rik, skummende skum. Skumrensere slår av overflødig olje like vellykket som gelrensere.
Best for: fet så vel som kombinasjonshud

Best for: fet så vel som kombinasjonshud
Kilde: Musingsofamuse.com6. Micellar rensemidler:
Forstår du plasseringen av opprinnelsen til ‘micellar’ rensemidler? Den nydelige så vel som oh-so-romantiske Frankrike! Micellar Waters har “miceller”, de små oljemolekylene suspendert i mykt vann som trekker inn olje, skitt samt sminke.
Du forstår den aller beste delen om micellare rensemidler – du krever ikke å skylle dem av med vann. Bare en bomullspinne er flott nok.
Best for: tørr så vel som sensitiv hud
Kilde: Superdrug.com7. Pulverrensere:
Disse pulverrike myke renserne blir til en kremet sammenkok når de kommer i kontakt med vann. Deretter rengjør de huden din, så vel som å gi mild peeling. I motsetning til eksfolianter som perler så vel som skrubber, glir pulverrensere jevnt på huden din og gir den nødvendige sikkerheten selv på sensitiv hud. En av grunnene til at de er de aller beste rensemidlene for sensitiv hud.
Best for: fet så vel som sensitiv hud
Kilde: Notmatmylipstick.com8. Barrensemidler:
Sakte å snike metoden tilbake i hudpleierutinen er barrensere (hei, ikke feiltolke den). De har ekstremt litt såpe i seg, noe som indikerer at de er hudvennlige. I tillegg til deres elegante følelse så vel som fuktighetsgivende komponenter (som glyserin og viktige oljer), består de av hudvennlige pH-nivåer
Best for: fet så vel som kombinasjonshud
Kilde: in.iherb.com9. Mitts, svamper samt rensende kluter:
Disse rensemidlene er laget med spesielle fibre (noen ganger fra planter) for å eliminere urenheter grundig mens de på samme måte slenger av døde hudceller.
Best for: fet så vel som kombinasjonshud
Kilde: rad.feelunique.com Den ideelle metoden for å rense huden din:
Hvor ofte må du tette ansiktet ditt? Vel, noen hudtyper kan overholde rensingsrutinen om morgenen og natt i kjøp for å håndtere overflødig olje samt glans. For noen hudfarger kan nøyaktig samme rutine gjøre avtalen med tørr og tett.
Den generelle tommelpolitikken er: Klesvask din avtale med om natten, samt aldri sove med sminke på.
Trinn 1: Fjern sminke
Alternativene inkluderer standard oljebasert sminkerenser i tillegg til å bruke rensende olje, en micellar/rensende vann eller rensende våtservietter. Selv om alternativet er ditt, avhenger det på samme måte av hudtypen du har.
Trinn 2: Klesvask ansiktet ditt
Legg en liten mengde av foretrukne rensemiddel i hendene, i tillegg til å blande få dråper lunkent vann. Masser den på avtalen din i minst 30 SL Benfica Skjorter sekunder.
Trinn 3: Skyll så vel som Pat Dry
Skyll din avtale med lunken til varmt vann, ikke varmt. Når du er med å gjøre det, klapp huden din forsiktig (ingen skrubb) med et rent, tørt håndkle.
[SC: MediaD]
Nå er det på tide å forstå rensemerkene.
De Athletic Bilbao Skjorter fineste rensemidlene:
Mens du erMye av dere vil være glade for å forstå om fineste rensemidler i India, jeg har avrundet noen foretrukne rensemidler for hver hudtype nedenfor.
For fet hud – Garnier Clean+Shine Administrer Cleansing Gel
Denne rensende gelen tilført kullpulver trekker ut urenheter fra porene, fjerner ekstra olje samt mattifiserer huden.
For kviserutsatt hud-La Roche-Posay Effaclar medisinerte gelrensende
Stor innsats for kviserutsatt hud, denne gelen består av 2 prosent salicyklinsyre, som bekjemper eksisterende hudutbrudd, samt etterlater huden mindre skinnende gjennom dagen.
For tørr hud – Vichy Purete Thermale Cleansing Micellar Cleansing Oil
Bevæpnet med spesiell micellar-teknologi, er denne spesielle pH-balanserte rensemiddelet et godt valg for tørr hud. Har nærende Camellia -olje for å få huden din til å føle deg smidig, myk, så vel som fuktighet.
For sensitiv hud – kroppsbutikken aloe beroligende ansiktsrens
Denne kremrensen fukter så vel som rensende sensitiv hud forsiktig. Den er beriket med organisk aloe vera så vel som fair trade babassu olje, som gjør den følsomme huden rolig, myk, smidig, så vel som glatt.
For alle hudtyper:
Dette er et mildt, skånsomt rensemiddel produsert for alle hudtyper. Fjerner urenheter så vel som løser overflødig oljer uten å la huden være tørr. Det er aprikosskjerneolje i tillegg til avokadolje for å myke opp huden. I tillegg til at det er Squalene – Kiehls signaturkomponent som hjelper til med å bringe hudens naturlige fuktighetsbalanse tilbake.
Dette er mange flere mer merker av rensemidler som tilbys i markedet som kan vurderes. Alt avhenger av din erfaring så vel som behov.
Så hvilken rensemiddel tror du er den aller beste for din type Ecuadors herrelandslag i fotball Skjorter hud. Håper din forståelse av rensemidler har blitt bedre. komponer i så vel som fortell oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.