8 Hjemmelagde håroljer for glans, sprett og volum

Oljing av håret er den beste måten å holde dem sunne. På grunn av det ytre miljø og forurensning Gremio Skjorter blir håret vårt krusete og skadet, noe som resulterer i hårtap, flass Australias herrelandslag i fotball Skjorter og hodebunnsinfeksjoner.
Ankeindustrien hadde ikke forlatt noen stein som ikke er snudd i å fremme forskjellige hårpleieprodukter, og målrettet mot alle typer hårproblemer. Du har visse sjampoer for tørt hår, anti-kanter-sjampo, sjampoer for fet hår, balsam for å takle krøllete hår, etter sjampo-serum og hva ikke. Men fikk vi noen gang de ønskede resultatene? Svaret er nei. Vi ender opp med å bruke tusenvis av dollar på hårpleieprodukter, men vi er ikke fornøyd med resultatene, og det er ingen slutt på hårproblemene. Vi klarer ikke å forstå at disse kjemiske orienterte produktene ikke er den eneste løsningen.

Kroppen vår må rengjøres på riktig måte for å kaste giftstoffene ut. Det er det første trinnet for å oppnå sunn hud og hår. For det andre må vi forsyne kroppen med rikelig mengde vitaminer og ernæring. Det mest avgjørende er å holde seg hydrert, dvs. væskeinntaket må være høyere for å håndtere alle kropps- og hårrelaterte problemer. Når disse er oppnådd, må man fokusere på den ytre pleien, for eksempel å rengjøre hodebunnen ordentlig, olje, sjamponering og kondisjonering av håret. Man må unngå bruk av kjemikalier eller i det minste redusere bruken.
Følgende er noen av de hjemmelagde håroljene som garanterer deg resultatene hvis de brukes regelmessig:
1. Kokosnøttolje og karriblader: Ja, jeg snakker om karribladene som er en essensiell ingrediens i mange av de indiske rettene. Det er bare ikke et velsmakende krydder, men også en mirakelmedisin for hårvekst.

Metode: Kok litt kokosnøttolje med friske karriblad. La det koke til de grønne bladene begynner å bli brunaktig og en svart rest dannes. La den avkjøles, rør den og oppbevar den i en glassflaske. Påfør oljen på hodebunnen så vel som håret. Hold den i en times tid, og vask den deretter med mild sjampo. Følg denne prosedyren to ganger i uken og se resultatene gradvis. Det vil hjelpe deg å takle grått hår og også hårtap. Hårvekst kan også gradvis legges merke til.
Kilde: pintrest.com2. Ricinusolje: Det er en av de beste behandlingene for hårvekst, ideell fra øyenbrynene til øyevippene. Oljen er fet i naturen; Av denne grunn må det blandes med andre oljer eller produkter for å få det i flytende form.

Metode: Hvis du er komfortabel med påføringen av bare ricinusolje, kan du bare begynne å massere den i hodebunnen, dekke den med en dusjhette og la den ligge over natten. Du kan tilsette dråper mandelolje eller olivenolje, hvis du ikke liker fettigheten. Vask den neste morgen med en mild sjampo. Bruk den to ganger i uken for å se resultatene.
3. Kokosnøttolje med avokado: Metode: Påfør varm kokosnøttolje i hodebunnen og håret. La oljens varme bli absorbert av hårrøttene. Mos opp en avokado eller bland den til en jevn pasta. Konsistensen må settes ideelt slik at skylling blir lettere. Masser hårideene dine med pastaen og la den bli i 10-15 minutter. Skyll den med kaldt vann og vask det deretter med en mild sjampo. Kokosnøtt- og avokadoblandingen tilfører volum til håret ditt hvis det er tørt. Det blir også kvitt flassing og flass, og det holder håret trygt mot solskadene. Bruk den to ganger i måneden for å merke endringen. Forsikre deg om at avokadopastaen fjernes fullstendig fra håret mens du skyller.

[SC: MediaD]
4. Mandelolje: Hårpleie er ufullstendig uten å nevne mandelolje. Mandelolje er rik på fettsyrer, noe som hjelper til med mykgjøring av hår, styrking og hårvekst. Det nærer håret ditt.

Metode: Hell omtrent 5 ts olivenolje i en liten bolle. Tilsett få dråper honning til den, visp regelmessig og fortsett å tilsette honning til mastens konsistens er glatt og håndterbar. Masser masken i fuktig hår. Dekk den til med en dusjhette eller en plastpose slik at varmen blir beholdt. La oljen avgjøres i 2 timer eller så. Skyll den grundig og vask den med en mild sjampo. Søk to ganger i uken.
Kilde: pintrest.com7. Eggeplomme og olivenolje: eggeplomme er rik på proteiner, vitaminer og supernurrende fettsyrer som hjelper til med å gjøre håret mykere, skinnende og sunnere. Olivenolje er ideell for tørt og skadet hår.
Metode: Bland 2 eggeplommer med 2 ss olivenolje og svekk deretter blandingen med omtrent en halv kopp vann. Masser denne oljen i hodebunnen. Ikke masser strengt, da det vil føre til hårbrudd. La den bo på lokkene dine i 20 minutter og skyll den ut med kaldt vann. Sjampo om nødvendig. Gjenta denne prosedyren en gang i måneden.
8. Kokosnøttolje og hibiskus: Metode: Ta noen hibiskusblader Borussia Monchengladbach Skjorter og knus dem. Tilsett dette med liten kokosnøttolje og kok dem sammen. Avkjøl det ned. Bruk oljen til å massere hodebunnen. Pakk håret med et hotellhåndkle og la det ligge i 20 minutter. Skyll den av med lunkent vann og sjampo det. Hibiscus vil forlate håret ditt mykt og silkeaktig. Dennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.