10 Bollywood-film melodier som gjorde de anerkjente Ghagra Choli-stilene som er velkjente

til 70-tallet hadde sin egen appell med blomsterversjonen av plagg så vel som stil, rystet 80-tallet scenen med peplum-skjørt så vel som beskårne topper , så vel som når vi snakker om 90-tallet, var det en invasjon av Rajasthani-folk musikk-peppy tall beltet ut av Bollywood-klanen! I tillegg til å holde det som skjedde, så vi Pyts den gang så vel som over hele nasjonen som etterlignet en rekke Ghagra Choli -design.
Ghagra Choli -mønstre for bryllupsarrangement så vel som andre arrangementer

1. Ghunghat ki aad se
Melodien inneholdt Juhi Chawla samt Aamir Khan, så vel som du ville i området Kunal Khemu (barneartist den gang) i denne klippingen også. Den ekstremt levende så vel som enkle, men likevel ekstremt stilige Gaghra Choli som ble brukt av Juhi, her hadde speilarbeid bare på grensene til skjørtet så vel som blusen. Bli gulvet av lysende Ghagra Kawasaki Frontale Skjorter Choli -stiler som disse som var ekstremt fremtredende på 90 -tallet!

2. Morni baga ma bole aadhi raat ma
Fra filmen Lamhe, skuespillerinne Sridevi lamslet verden med sitt Desi Rajasthani -utseende, langt fra glam -skamfunksjonene hun alltid ble forstått for. Ghagra Choli -stilene som sett her i denne videoen er stamme, så vel som ekstremt levende, mye på linjene til hva Marwar -regionen kvinner typisk har på seg i tillegg til å streife rundt i!

[Les også: Fantastisk Chaniya Choli Designs]

3. Dil Hum Hum Kare
Selv om Ghagra Choli -mønstrene for bryllupsarrangement med dette ensemblet kanskje ikke er treffende, vil likevel Pyts den gang tilpasse seg, så vel som å få antrekkens motivasjoner fra filmer som Rudaali til å ha på seg til bryllup så vel som Sangeets også. Crystal Palace FC Skjorter Det vi spesielt liker med Dimple Kapadias ensemble her er at blingelementet er minimalt, men de mørke fargene med små utskrifter gir en uttalelse!

4. Choli Ke Peeche
Kan vi ikke huske den sensuelle Madhuri når vi snakket om kjente Bollywood-melodier som fremmet Ghagra Choli? Som ikke husker den mest tvilsomme melodien på 90 -tallet, fra filmen Khalnayak, Choli Ke Peeche. Mirrow arbeid, broderi, livlige oransje fargetoner samt mer; Maroons til dype brune på Neena Gupta så vel som også juniorartistene, dette er en melodi som gjorde motebølger over hele bransjen!

6. Mera Kanwara Padosi
Shilpa Shirodkhar surret i melodien Mera Kanwara Padosi fra filmen Benaam Badshaah. Filmen viste oss nøyaktig hvordan vi kan style Ghagra Choli på ekstremt konvensjonelle måter, og holde pallu på hodet, så vel som du skal elegante en dans på Sangeet, på nøyaktig hvordan du kan gjøre nøyaktig det samme uten å ha pallu høst av I løpet av de første minuttene!

[SC: MediaD]
7. Bholi Bhali Ladki
Mens halvparten av melodien Bholi Bhali Ladki fra filmen Sabse Bada Khiladi hadde indo-vestlige tall flauntet av skuespillerinnen Mamta Kulkarni, la oss ikke unnlate å huske den andre halvparten som viste frem elegant stylet Ghagra Cholis brukt av skuespillerinnen! Svært lite pyntegjenstander på ensemblet, sminken førte til et balansert utseende til jomfruen!

8. Hum Bhi Pagal Tum Bhi Pagal
Filmen Janta Ki Adalat med Mithun Chakraborty i hovedrollen, så vel som Madhu var en hit ikke for historielinjen, men for musikken så vel som innstemmene den beltet ut. Signature Tune Hum Bhi Pagal Tum Bhi Pagal var en stilisert en, der skuespilleren hadde tre forskjellige utseende i nordindisk SS Lazio Skjorter slitasje, så vel som hun så litt ut også!

9. Jai Maa Kali
Kajol så vel som Mamta Kulkarni lamslet publikum med strålende forestillinger i en gjenfødelsesfilm, Karan Arjun. Det som imidlertid var ekstremt iøynefallende var den øverste hevn melodien mens de påkalte gudinnen Kali, der de to brukte ravishing rustikke ghagra cholis i tillegg til å flauntet deres dyktige dansetrinn!

10. Primær Athra Baras Ki Ho Gayee
Fra filmen Dilbar, et ekstremt vågalt nummer for 90 -talls tankesett den gang i nasjonen primære Athra Baras Ki Ho Gayee, endte opp med å være en lysende hit blant Pyts, ikke bare for sangen, men siden alle nå etterligner designeren Ghagra Choli for Bryllupsarrangement med ytterste aplomb samt stil. Inspiser ut for grimehalsen Cholis så vel som Mirror jobbet Ghagras brukt av skuespillerinnen så vel som hoveddanseren!

Neste gang kanskje vi vil fortelle deg litt om de velkjente Ghagra Choli-stilene brudall som Bollywood-filmer viste oss med 90-tallet. Hvis du har din egen oppføring å fortelle oss om, kan du komponere i!
Bildekilde: YouTube.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.