Ukentlig nyhetsoppdatering

Som disse innleggene? Følg Flamengo Skjorter oss på Twitter eller Facebook – dette er den redigerte versjonen av det vi leser! (Vi tweet også Athletic Bilbao Skjorter hvis vi hører om et godt salg gjennom Corporettedeals Twitter -feeden.) Du kan også følge oss på Pinterest og Instagram, eller ved RSS -feeden AS Monaco Skjorter vår.
Fashionista rapporterer om New Yorks nye “Nail Salon Workers ‘Bill of Rights”, som salonger vil bli pålagt å legge ut (og som vil være tilgjengelige på 10 språk).
New York Times sjekker ut noen YouTube -videoer som er veldig forskjellige fra den gjennomsnittlige videoopplæringen – “Artstere, Weirder og langt mer undergravende.”
Racked har nyheter om at Cosabella snart vil tilby undertøyet i plussstørrelser.
Museen har noen måter å forbedre forholdet ditt til sjefen din.
Washington Post deler historien om en tidligere ingeniør som forlot karrieren for å bli mekaniker og Open Girls Auto Clinic i Philadelphia.
Ingen flere ansatte telefonsvarer ved forbrukerbankdivisjonen i JPMorgan Chase, sier Fortune. (Ønsker du at arbeidsgiveren din skulle gjøre det samme?) I mellomtiden har loven over loven om at noen få Biglaw-firmaer har bestemt seg for å blokkere ansattes bruk av nettbasert personlig e-post.
Fortune snakker med kvinnelige forfattere av Mad Men, og New Yorker tar et blikk tilbake på livet og humoren til Joan Rivers.
New York Magazine’s The Cut ser på det perfekte bildet vi har laget av Amal Clooney – og hvordan vi vil avslutte denne bryllupsreise perioden før eller siden.

På Corporettemoms nylig …

Vi snakket om våre favorittforeldrehakk.
Kat delte noen valg for både mødre og ikke-moker.

Savnet vi noe? Legg dem her, eller send dem til news@corporette.com. Takk skal du ha! Også: Er du mamma eller mamma? Ikke gå glipp av denne ukens nyhetsoppdatering på Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ukentlig nyhetsoppdatering

Som disse innleggene? Følg oss på Twitter eller Facebook – dette er den redigerte versjonen av det vi leser! (Vi tweet også hvis vi hører om et godt salg gjennom Corporettedeals Twitter -feeden.) Du kan også følge oss på Pinterest og Instagram, eller ved RSS -feeden vår.
Over loven ser på dine favoritt kvinnelige høyesterettsdommer TSG 1899 Hoffenheim Skjorter – i LEGO -form.
En ny app, Shyp (bare i Miami, San Francisco og New York, for nå), gjør tilbakevendende gjenstander virkelig smertefrie.
Lifehacker forteller deg hvordan du kan finne ut om et lønnstilbud er omsettelig.
Over loven introduserer en ny spaltist, en anonym biglaw -medarbeider som også er mamma.
Uken ser på det Gremio Skjorter populære innlegget fra forrige uke (administrerende direktør Mommy føler seg dårlig for å være Portugals herrelandslag i fotball Skjorter fryktelig for arbeidende foreldre, i formue) og konkluderer med at den er full av forferdelige råd.
Bustle deler noen bilder fra en fotografs nye serie om tilstedeværelsen av menns seksuelle aggresjon i kvinners hverdag.
NPR ser på noen nye bevis som antyder at våre døgnklokker regulerer midjen.

Rask selskap sjekker ut presset for å få en kvinnes ansikt på $ 20 -regningen.

På Corporettemoms nylig …
Vi snakket om nettverk nå etter barn.
Kat delte noen valg for mammaer og ikke-moker.

Savnet vi noe? Legg dem her, eller send dem til news@corporette.com. Takk skal du ha! Også: Er du mamma eller mamma? Ikke gå glipp av denne ukens nyhetsoppdatering på Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.