Crystal Lip Art: Det nye skjønnhetsmønsteret som rocker Instagram

Hvis du mener uttalelse halskjeder så vel som steiner på fingrene er de aller beste innen mote, tro igjen. Det er fantastiske perle -kreasjoner for leppene også.
Vel, så langt Palmeiras Skjorter må dere alle ha sett leppeputer i forskjellige farger (kan ikke oppgi former). Det som imidlertid bryter nettet er kunstverk til rent flytende gull på leppene.

Derfor er det krystall leppekunst, det nyeste mønsteret innen leppekunst, som har gjort leppestift-som-art til et fenomen. Du kan ringe krystall leppekunst sminke hjernen til en visjonær, men krystall leppekunst mote er raskt en vakker mote som treffer deg i øyet, og tenker på metoden den har oversvømmet Instagram så vel som sosiale medier.
[Les også: Hva er leppekunst?]
Betyr dette at de nye oppdagede Crystal Lip Art -konseptene får deg til å ikke huske å spise, snakke eller puste? Aldri. Det er et mønster som enten gynger leppene eller får deg til å rocke leppene dine.

La oss inspisere Crystal Lip Art-bilder, samt oppdage hva som får Crystal Lip Art til å se wow så vel som en go-to trend. Gå glipp av det på egen risiko!

Hjernen bak krystall leppekunst
Og du må takke den New York-baserte makeupartisten Johannah Adams for å ha brakt oss denne hyperrealistiske ‘geodekunst’ på lepper på Instagram @beyou.byjoh.
Husk at i nøyaktig hvordan du gjør krystallleppekunst, har Johannah brukt alle sminkepigmenter, maling, glans samt pyntegjenstander. I tillegg til et gjennomsnitt tar hun en time til total å lage krystallleppekunststiler.

Enten det er ametyst, eller økt kvarts, er det ingen som skiller Johannah fra å utmerke seg i denne møysommelige krystallleppekunstmakeup, hvor hun har brukt metallisk flytende leppeleder for å gi en innvirkning av dryppende gull.

Johannah er ikke bare den som bare driver med Crystal Lip Art. Det er også Genevieve Jauquet, australsk makeupartist, som er forstått å produsere prisbelønte leppestiler som bruker flytende leppestift, glansflekker samt øyenskygger.

Å lage krystallleppekunst
Ok, nøyaktig hvordan du bruker krystallleppekunst kan virke tøff å DIY, men du kan fremdeles oppnå den ved Sport Club Internacional Skjorter å først fôre leppene dine med enten en metallisk leppestift eller leppeglans, og deretter fylle ut midten av leppene ved å bruke en leppestift som er “Jewel-tonet”. River Plate Skjorter Top det nå med sekskantet formet edelstenlignende glans, så vel som krystallleppekunst er forberedt på å bedøve.

Bortsett fra ‘oohs så vel som aahs’, komponerer du i så vel som fortell oss nøyaktig hvor vakker du oppdager denne krystallleppekunstmaken. Når Halloween kommer opp, er Crystal Lip Art Fashion en fantastisk ting å matche like mye som smykkene dine. Prøv ut Crystal Lip Art -konseptene i tillegg til å fortelle oss nøyaktig hvor oppdaget det.

Bilder Kilde: Pinterest, DailyMail.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published.