Diva Style Guide: Nøyaktig hvordan du bruker en genserkjole

Når det gjelder vintermote, er sweatshirt -kjolen en av våre absolutte favoritter. Vi liker det siden det er stilig, allsidig, så vel som finest av alle, det er behagelig så vel som vil holde deg varm i løpet av de kjølige verdenene. Så av program som elsker det like mye som vi gjør, trodde vi at det ville være et utmerket konsept å gjøre en rask stilguide på nøyaktig hvordan man bruker Leeds United Skjorter en genserkjole som en generell diva.
[Les også: Sweatshirts for Girls]

Les videre for å forstå mye mer om sweatshirt -kjoler for kvinner, så vel som nøyaktig hvordan de skal rocke dem.
Genserkjoler for kvinner
Her er noen raske så vel som enkle metoder for å øke Gweatshirt Dress ‘skjønnhetskvotient. Å ta antrekket ditt fra “meh” til “wow” er virkelig ikke en tøff oppgave. Bli påvirket av disse sweatshirt -kjolene for kvinner antrekk ideer.
Belt det
Bruk et fint, stort belte med genserkjolen. Ikke bare vil det hjelpe deg med å cinch midtseksjonen din, så vel som å fremheve kurvene dine, det vil også være et utmerket tilbehør til total antrekket ditt, så vel som å få det til å se litt mer elegant ut.

Si faktisk til støvler
Bruk et par støvler, helst lårhøyder, for å ta genserkjolen din fra flott så vel som fantastisk til slem så vel som sexy. Denne kombinasjonen svikter aldri. Det er en kamp laget i motehimmelen.

Lag i massevis
Forsikre deg om at du legger til noen lag for å bringe antrekket ditt pent sammen, med litt mer interesse for detaljer. Skjerf, hatter, jakker, samt cardigans er alle de små tilleggene som kan utgjøre en betydelig forskjell for antrekket ditt. Så ikke vær livredd for å legge lag i genserkjolen.

[Les også: Nøyaktig hvordan du bruker en genser]

Lek med teksturer
Det er ingen vanskelige så vel som rask retningslinjer når det gjelder nøyaktig hvordan du bruker en genserkjole. Så bare la kreativiteten din løpe vilt, så vel som ikke redd fra å eksperimentere med forskjellige strukturer. Vi liker det morsomme utseendet som er produsert som et resultat av noen vågale eksperimenter. Nøyaktig hva med å sammenkoble genserkjolen din med strikkede strømpebukser? Eller med et West Ham United Skjorter par skinnbukser? Så gal som det kan høres ut, fungerer disse kombinasjonene overraskende godt for å gi et utseende som er moderne, edgy og ingenting som noe du har sett før.
[SC: MediaD]
Gi farger en sjanse
Så ofte, med å holde oss med de kjedelige kalde vintrene, ser vi ut til å dempe ut garderoben vår også. Selv om det ikke er noe galt med svart, hvitt så vel som grått, kan du alltid legge til mye mer farge til antrekket ditt for å gi det en lysere, mye mer muntre effekt. Så kom deg ut av komfortsonen din i tillegg til å gi farger en mulighet i vinter!

Vi er ikke enige i konseptet om at en genserkjole er et ‘trygt’ alternativ for vinteren. Å nei, det er det ikke! Det er et stilig, morsomt, som-fraværende og-sexy-som-du-vil-vil-det-å-være-valg. Det er bare “trygt” når du ikke forstår nøyaktig hvordan du bruker en genserkjole, i tillegg til at du ikke gjør det rettferdighet, og dermed holder utseendet ditt kjedelig. Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter Det er på tide at du oppover spillet i tillegg til å trekke frem et helt nytt stilnivå så vel som suave når det gjelder den ydmyke genserkjolen. Så bekymringen nå er, er du opptatt av utfordringen? Hvilke av de ovennevnte påpekte konseptene vil du prøve ut, eller vil du mye tro på dine egne metoder for å style en sweatshirt -kjole?
Kilde: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.