10 broderte anarkalis for kommende feiringer

anarkalis er en tradisjonell når det gjelder etnisk slitasje. Den fit-and-flare-stilen er nydelig på alle kroppstyper, samt bruker et sparket alternativ for det solfylte været. De er tilgjengelige i forskjellige silhuetter inkludert brodert. Denne typen anarkalis er en nødvendig for hver dame i hver gledelig sesong. Å gå etter antall feiringer du kanskje krever å gå til de kommende månedene, er nå det beste øyeblikket for å få etnisk slitasje.

Foran har vi avrundet de aller beste 10 broderte Anarkalis for kommende feiringer, slik at du holder deg elegant gjennom sesongen.

Beste broderte Anarkalis å prøve denne sesongen:
Her er våre fineste broderte anarkalis for indiske festivaler:
1. Flerfarget tråd brodert Anarkali:
Uansett hvilken hendelse du deltar på, er det ikke noe galt med denne flerfargede broderte Anarkali. Så gi dette stykket en runde av dens rettighetsapplaus siden vi forstår din lignende for broderi.
Kilde: Taruntahiliani.com2. Oliven miljøvennlig ikat anarkali:
Hvis du tar en prøvekjøring Olympique Lyonnais Skjorter med Anarkalis, vil en lignende stil, da dette vil få deg til å føle deg bra om deg selv. Interessant nok blir de broderte stilene smart utført i denne situasjonen, samt får den til å se mye mer luksuriøst Newcastle United Skjorter ut.

Kilde: ritukumar.com3. Kalk brodert Anarkali -sett:
Du kan ikke gå Feyenoord Skjorter glipp av et Anarkali -sett, spesielt når det inkluderer brodert dupatta i tillegg til en matchende churidar. Når det gjelder et stykke som dette, kan du søke om mye mer rekkevidde med smykker. Alternativet er like mye som deg så vel som begrensningene dine.
Kilde: Aashniandco.com4. Rosa anarkali:
I et hav av alternativer der alle forventer utskrifter på Anarkali, kan broderi være en behagelig åpenbaring. Spesielt hvis det er i en myk rosa tone som denne, gjør det for heller en fremtredende.

Kilde: Aashniandco.com5. Dusky Blue Anarkali Set:
Dette er nok en gang et annet så vel som spesielt stykke. For de som søker å eie noe i subtile så vel som delikate broderier, begynner du fra denne fersken så vel som mørk blå anarkali -sett.
Kilde: Aashniandco.com6. Mørk miljøvennlig smaragd Anarkali med Black Koti:
Eller sett vårfargene til fordel for jordiske så vel som stemmerende nyanser for den kommende gledelige sesongen. Vi liker dette mørke miljøvennlige smaragdstykket av Astha Narang for sin guds henrettelse. Du kan også se etter påvirkede sett som gjentas i lignende stiler.

Kilde: Asthanarang.com7. Tradisjonell blå anarkali:
Du krever et tradisjonelt Anarkali -sett som denne staten. Denne rene, minimalistiske stilen av Anjul Bhandari gjør den til oppføringen av mange sofistikerte knapt der etniske stykker. De er bare best for feiringer så vel som pujas. Dette vil være verdt det hvis du personlig liker en enkel stil du kan gå rundt uten å fikle mye.
Kilde: anjulbhandaricouture.com8. Champagne brodert Anarkali med Pearl Reduser belte:
En anarkali med reduksjonsbelte kan ta søkelyset fra resten av utseendet, på et sekund. Den etniske slitasjen av Ridhi Mehra nedenfor ser fantastisk ut. Det er det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.